Trends

Heb jij al duurzame fashion in de kast hangen?

Je kunt de laatste jaren geen magazine meer openslaan of het gaat over duurzaamheid....

De belangrijkste fashiontrends van de herst/winter 2020

Ieder seizoen zijn er weer nieuwe fashiontrends. Vaak zie je dat trends van vroeger...

Fashion tips regelrecht uit Frankrijk

Het is geen geheim dat Franse vrouwen zich ontzettend fashionable weten te kleden, maar...

Waarom nieuwe sportkleding jou kan helpen

Sta jij ook een paar keer in de week te ploeteren in de sportschool?...

De modetrends van Fashion Vandaag

Voor de modekenners onder ons is het welbekend, modetrends komen en gaan. Het is in sommige gevallen dan ook niet bij te houden wat dé modetrend van het moment is. Of je begint een modetrend pas echt te waarderen als deze alweer uit de mode is. Wil je in ieder geval geen modetrend meer missen? Dan ben je bij Fashion Vandaag op de juiste plaats. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste modetrends voor zowel dames als heren. Doe er je voordeel mee!

Seizoensgebonden mode trends

Modetrends ontstaan bijna elke dag en daarom zijn ze bij tijd en wijle lastig te volgen. Gelukkig worden modetrends ook gecategoriseerd. De trends worden dan ingedeeld in zomertrends, winter trends, herfst trends en lente trends. Op deze manier ben jij altijd op de hoogte welke modetrends en in welk seizoen jij moet volgen. Niet alleen hoe je je kleed is van belang, ook accessoires worden steeds belangrijker. Kom er dus snel achter hoe jij jouw kledingstijl en accessoires optimaal bij elkaar brengt. 

Speciale momenten

Voor de modetrends voor speciale momenten kun je ook bij Fashion Vandaag terecht. Bekijk wat je aan moet trekken naar een festival of kijk welke modetrends er zich afspelen op het gebied van gelegenheidskleding. Met onze modetrends kom je altijd trendy en modieus voor de dag!