Fashion tips regelrecht uit Frankrijk

Het is geen geheim dat Franse vrouwen zich ontzettend fashionable weten te kleden, maar dan zonder dat het er te dik bovenop ligt. Op de een of andere manier zien ze er met de meest simpele items altijd uit om door een ringetje te halen, maar hoe doen ze dat toch? 

Ze dragen kleding die past bij hun figuur

Als eerste (en meest belangrijke) reden dat Franse vrouwen en zo verzorgd uitzien is dat ze zich kleden naar hun figuur. Ze weten precies hoe ze hun sterke punten benadrukken en hun mindere juist camoufleren. Ze dragen bijvoorbeeld verticale strepen om langer te lijken, een broek tot hoog in de taille om een zandloperfiguur te creëren of een mooie pencil shirt voor de meest sexy heupen.

Ze kleden zich sexy, maar wel subtiel

Franse vrouwen houden ervan om zich sexy te kleden, maar doen dit niet zo opvallend. Ze laten bijvoorbeeld her en der wat huid zien, maar laten ook heel veel aan de verbeelding over. Of ze dragen iets wat juist helemaal bedekt, maar net een beetje transparant is, of een hoge hak onder een vrij degelijke look. Het is dus de bedoeling dat je één sexy item of element kiest, en niet meerdere. Zo houd je het subtiel en bovenal heel erg stijlvol.

Ze hebben de perfecte jeans in de kast liggen

Iedere Franse vrouw heeft enkele super goede, basic jeans in haar kast liggen. Jeans kunnen namelijk altijd! Ga dus op zoek naar enkele exemplaren in diverse pasvormen, maar dit wel perfect passen bij jouw figuur. Als je er een vindt die jou als gegoten zit, combineer hem dan met een simpele, witte blouse en een sneaker, of een gestreepte top met sexy, lange oorbellen.

Ze gebruiken accessoires met mate

Net als dat franse vrouwen geneigd zijn om wat meer basic kleding te kiezen ten opzichte van schreeuwerige prints gebruiken ze ook weinig accessoires. En daarmee bedoelen we dat ze liever één heel sterk item kiezen dan meerdere stuks met elkaar combineren. Ze beheersen het Less is more-principe als geen ander, maar hebben wel een grote collectie sieraden, tassen en sjaaltjes in de kast liggen om precies de juiste look te creëren. Je ziet ze dus niet vaak in exact dezelfde outfit, ondanks dat ze vaak dezelfde basics dragen. Dus wil jij voortaan over straat als een heuse Française? Investeer dan in een goede basic garderobe met items die passen bij jouw figuur, en vul deze aan met flink wat trendy accessoires die je in kunt zetten om de look te complementeren naar gelang de gelegenheid.

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Zo kies je de leukste kleding voor je winkel...

Het uitbaten van een winkel of webshop wordt vaak onderschat. Klanten zien wel wat...

Kosten van een maatpak

Wanneer je op zoek gaat naar een maatpak is al snel de vraag welke...

Wat is de juiste zonnebril voor mij?

Een zonnebril kopen lijkt heel gemakkelijk, maar er zijn toch een aantal dingen waar...

Een leuk cadeau voor een kind

Een rugzak voor een kind is altijd een leuk cadeautje om te geven. Een...

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen...

Heeft jouw winterjas de afgelopen winter niet overleefd? Wacht dan vooral niet te lang...

Sweaters en hoodies voor mannen die er stijlvol bijlopen

Voor mannen is het erg belangrijk om in de juiste kleding rond te kunnen...

Populaire categorieën