Festival outfits

Geen posts om weer te geven

Stijlvol en modieus naar een festival by Fashion Vandaag

Er is in de zomer bijna niets leukers te vinden dan een festival. De zonnestralen vallen op je gezicht, je hoort de muziek door je lijf heen gaan en je zit even helemaal in de festival bubbel. Wat er dan nu alleen nog ontbreekt op een festival? Dat is er natuurlijk goed uitzien! Fashion Vandaag geeft je graag een aantal tips en tricks zodat jij er op elk festival stijlvol en modieus uitziet!

Regen en zonneschijn

Er is in Nederland bijna niets veranderlijker als het weer. Een festival kan nog zo goed georganiseerd zijn, het weer is helaas niet te organiseren. Het is daarom goed om je festival outfit op zowel goed weer als slecht weer af te stemmen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je jezelf in laagjes aankleed. Schijnt de zon, dan kan je trui in de kluis, koelt het ‘s avonds af dan ben jij voorzien van een lekkere warme trui. Natuurlijk zijn er nog veel meer scenario’s te bedenken waar wij je graag op voorbereiden. Uiteraard alles op de meest stijlvolle manier.

Kleding do’s and don’ts op een festival 

Festivals lopen over aan verscheidenheid in mensen, maar ook in kledingstijlen. De ene valt op door een stijlblunder en de andere verdient juist de nodige credits met zijn kledingstijl. Natuurlijk moet kleding ook enigszins functioneel zijn op een festival. Benieuwd naar de do’s and don’ts op een festival? Fashion Vandaag brengt je graag op de hoogte!

Tip: Lees ook eens één van onze andere mode categorieën voor dames, heren, gelegenheidskleding of de laatste modetrends.