Wat is jouw ultieme festivaloutfit?

We gaan allemaal weleens naar een festival. In Nederland zijn er ontzettend veel festivals en iedereen gaat wel eens of een paar keer per jaar erheen. Er zijn allemaal verschillende festivals waar je heen kan gaan, maar de bekendste zijn echt de muziekfestivals. Soms duren de festivals meerdere dagen en kun je dus blijven slapen in een tentje op een camping, andere festivals zijn na een dag weer afgelopen maar dat ligt vooral aan de grootte van het festival. De meeste festivals vinden plaats in grote stukken kale grond, wat mooi wordt versierd met tenten en verschillende mooie lichtjes. In Nederland ben je niet altijd zeker dat de zon schijnt in de zomer als je naar een festival gaat, dus een passende festivaloutfit die geschikt is voor meerdere weertypes is dan wel handig.

Kleurrijke festivalkleding

Voorafgaand aan het festival kun je natuurlijk altijd even op het weerbericht kijken, maar uiteindelijk weet je pas als je er bent wat voor weer het écht is. Ga je naar een meerdaags festival dan kun je verschillende soorten kleding meenemen, maar ook weer niet te veel omdat je het allemaal mee moet sjouwen. Als je naar een festival gaat wil je er zeker van zijn dat je goed kan bewegen in je kleding. Kies dus voor een festivaloutfit waar veel stretch in zit zodat je lekker kan dansen. Op festivals loop je meestal aardig wat kilometers af, of je nou maar een dag je gaat of meerdere dagen van de partij bent. Kies daarom altijd voor schoenen waar je goed op kan lopen. Hakken zien er leuk uit, maar als je door een weiland loopt is het niet echt het meest comfortabele schoeisel wat je kan kiezen. Een paar sneakers staat ook leuk en je kun er een stuk langer op staan zonder pijn.

De mooiste accessoires

Een festivaloutfit maak je leuk door te kiezen voor de beste accessoires. Het leuke is dat je nooit genoeg accessoires kan dragen. Draag je een armbandje, of doe je eens gek en draag je er gewoon vijf of tien om je pols? Niks is te gek en met festivals kun je helemaal uitpakken. Je haar maak je helemaal af met wat mooie haaraccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een scrunchie die past bij de kleur van je outfit. Wil je je haar los dragen? Dan kun je die scrunchie ook prima als accessoire om je pols dragen. Maak het helemaal feestelijk met wat kleurrijke glitters op je gezicht. Heb je een vaste hand? Dan kun je ook mooie plakdiamantjes plakken aan de zijkant van je gezicht. Alleen nog een zonnebril op je hoofd en je bent helemaal klaar om te gaan.

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Online dameskleding kopen?

Het voorjaar is weer begonnen. Tijd om je garderobe aan te vullen met nieuwe...

Deze haar- en huidverzorging kende je misschien nog niet

Het is belangrijk dat we dagelijks onze haren en huid goed verzorgen. Nu zal...

Wat is traditioneel?

Zoals zoveel jonge stellen had ik laatst een discussie met mijn vriendin. We hadden...

3 tips om de lockdown verzorgd en gezond door...

Nu we allemaal meer aan huis gekluisterd zijn dan normaal, kom je erachter wat...

Lingerie, de basis van elke outfit!

Lingerie, de basis van elke outfit! Ondanks dat je lingerie vaak niet ziet is...

Heb jij je nieuwjaarsoutfit al in de kast?

Waar iedereen doorgaans al ruim op tijd een mooie nieuwjaarsoutfit zoekt ziet het er...

Populaire categorieën