Heb jij je nieuwjaarsoutfit al in de kast?

Waar iedereen doorgaans al ruim op tijd een mooie nieuwjaarsoutfit zoekt ziet het er naar uit dat we het dit jaar wat soberder moeten houden. We mogen amper bezoek ontvangen, kunnen niet naar een leuk evenement en zelfs uit eten zit er helaas dit jaar niet in. Kortom: Dat wordt een gezellige avond thuis inplannen met alleen de mensen waar je het meeste om geeft. Bij Fashion Vandaag zouden we niet zo’n fashion liefhebbers zijn als we je zelfs daarvoor niet wat fijne tips geven. Want wat trek je aan naar een intiem avondje oudjaar, terwijl je eigenlijk niet eens veel mensen uitnodigt? Of misschien ben je zelfs helemaal alleen of met je partner? Wij zijn van mening dat je er zelfs dan een feestje van kan maken, en wel op de volgende manier.

Comfort en glitters gaan prima samen voor je nieuwjaarsoutfit

Heb jij niks gepland en hang je dus het liefst op oudejaarsavond in joggingbroek op de bank? Heel begrijpelijk, maar wel zonde! Je kunt er namelijk ook in je eentje een speciale avond van maken, al is het maar omdat je stilstaat bij wat je dit jaar allemaal hebt gedaan en bereikt. Voor veel mensen is oud op nieuw elk jaar weer een nieuwe start. Ze maken plannen, goede voornemens en denken na over wat ze het komende jaar allemaal gaan doen. Jouw nieuwjaarsoutfit kan bijdragen aan de intenties die je zet. In de juiste outfit voel je je veel krachtiger, dus trek juist wél alles uit de kast om er mooi uit te zien. Dat hoeft echt niet een heel kort rokje te zijn, of iets anders dat helemaal niet lekker zit. Wij vinden namelijk dat comfort en glitters best samen kunnen gaan voor een nieuwjaarsoutfit. Er zijn genoeg fijne, gebreide truien te vinden met glittergaren erin verwerkt, of ga voor een glitter accent in je sokken of riem.

Draag iets wat je al hebt voor oud op nieuw

We geven toe, het is misschien een beetje zonde om een compleet nieuwe nieuwjaarsoutfit te kopen als je geen plannen hebt. Duik daarom je kast in op zoek naar alle feestelijke items die je al hebt. Grote kans dat je dingen tegenkomt die je was vergeten, of die je ineens met een nieuw item kunt combineren. En als jij toch graag een joggingbroek draagt, draag er dan op zijn minst een stijlvolle trui en een flitsende set oorbellen bij. Zo maak je het geheel toch een beetje feestelijk, of je oud op nieuw nu in je eentje viert of niet.

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

De kracht van online winkelen: Een gids voor modebewuste...

In een wereld waar gemak en toegankelijkheid steeds belangrijker worden, heeft online winkelen een...

Trendy Babykleding: Korte Leggings, Gucci Sokjes en Voetloze Leggings!

Als je op zoek bent naar de leukste en meest modieuze babykleding, dan ben...

Welke activiteiten vanuit kinderen ervaren worden als de leukste...

Ontdek de leukste activiteiten voor kinderen in Hoogeveen! Hoogeveen heeft een breed aanbod aan...

Kunnen ouders ook iets leuks vinden om te doen...

Verblijf je als ouder in de buurt van Gouda? Dan is er genoeg te...

Leuke dingen doen leidschendam

De leuke dingen die je kunt doen in Leidschendam zijn eindeloos. Of je nu...

Waarom zou een familie kiezen voor bepaalde soorten activiteiten...

Valkenburg is een prachtige stad in het zuiden van Nederland. Het is de perfecte...

Populaire categorieën