Heb jij je nieuwjaarsoutfit al in de kast?

Waar iedereen doorgaans al ruim op tijd een mooie nieuwjaarsoutfit zoekt ziet het er naar uit dat we het dit jaar wat soberder moeten houden. We mogen amper bezoek ontvangen, kunnen niet naar een leuk evenement en zelfs uit eten zit er helaas dit jaar niet in. Kortom: Dat wordt een gezellige avond thuis inplannen met alleen de mensen waar je het meeste om geeft. Bij Fashion Vandaag zouden we niet zo’n fashion liefhebbers zijn als we je zelfs daarvoor niet wat fijne tips geven. Want wat trek je aan naar een intiem avondje oudjaar, terwijl je eigenlijk niet eens veel mensen uitnodigt? Of misschien ben je zelfs helemaal alleen of met je partner? Wij zijn van mening dat je er zelfs dan een feestje van kan maken, en wel op de volgende manier.

Comfort en glitters gaan prima samen voor je nieuwjaarsoutfit

Heb jij niks gepland en hang je dus het liefst op oudejaarsavond in joggingbroek op de bank? Heel begrijpelijk, maar wel zonde! Je kunt er namelijk ook in je eentje een speciale avond van maken, al is het maar omdat je stilstaat bij wat je dit jaar allemaal hebt gedaan en bereikt. Voor veel mensen is oud op nieuw elk jaar weer een nieuwe start. Ze maken plannen, goede voornemens en denken na over wat ze het komende jaar allemaal gaan doen. Jouw nieuwjaarsoutfit kan bijdragen aan de intenties die je zet. In de juiste outfit voel je je veel krachtiger, dus trek juist wél alles uit de kast om er mooi uit te zien. Dat hoeft echt niet een heel kort rokje te zijn, of iets anders dat helemaal niet lekker zit. Wij vinden namelijk dat comfort en glitters best samen kunnen gaan voor een nieuwjaarsoutfit. Er zijn genoeg fijne, gebreide truien te vinden met glittergaren erin verwerkt, of ga voor een glitter accent in je sokken of riem.

Draag iets wat je al hebt voor oud op nieuw

We geven toe, het is misschien een beetje zonde om een compleet nieuwe nieuwjaarsoutfit te kopen als je geen plannen hebt. Duik daarom je kast in op zoek naar alle feestelijke items die je al hebt. Grote kans dat je dingen tegenkomt die je was vergeten, of die je ineens met een nieuw item kunt combineren. En als jij toch graag een joggingbroek draagt, draag er dan op zijn minst een stijlvolle trui en een flitsende set oorbellen bij. Zo maak je het geheel toch een beetje feestelijk, of je oud op nieuw nu in je eentje viert of niet.

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Wat voor weegschalen zijn er?

In de wereld waar we nu in leven, zijn er ontzettend veel opties die...

Wat is een traplift?

Kun je niet meer zelfstandig de trap op? Dan kan een traplift kan de...

Zo kies je de leukste kleding voor je winkel...

Het uitbaten van een winkel of webshop wordt vaak onderschat. Klanten zien wel wat...

Kosten van een maatpak

Wanneer je op zoek gaat naar een maatpak is al snel de vraag welke...

Wat is de juiste zonnebril voor mij?

Een zonnebril kopen lijkt heel gemakkelijk, maar er zijn toch een aantal dingen waar...

Een leuk cadeau voor een kind

Een rugzak voor een kind is altijd een leuk cadeautje om te geven. Een...

Populaire categorieën