Lingerie, de basis van elke outfit!

Lingerie, de basis van elke outfit! Ondanks dat je lingerie vaak niet ziet is het zeker niet minder belangrijk. Mooie lingerie kan jou namelijk net die confident boost geven die je nodig hebt, want zeg nu zelf: wat is er mooier dan een vrouw die barst van het zelfvertrouwen? Wij geloven dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zóveel verschillende soorten BH’s. Om je een handje te helpen hebben we in samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode de verschillen van een BH met beugel en een BH zonder beugel voor je opgeschreven. Enjoy!

De Beugel BH

Een Beugel BH biedt extra ondersteuning en comfort voor de borsten. De beugel BH zorgt ervoor dat de borsten gelift en mooi gevormd worden. Bovendien zorgt de beugel voor een separatie van de borsten. De beugel BH is verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Zo bevat een Push-up BH vrijwel altijd een beugel om het gewenste effect te bereiken. Een Beugel BH is zowel voorgevormd als niet voorgevormd verkrijgbaar. 

De BH zonder beugel

Het grootste misverstand dat er bestand over BH’s zonder beugels is dat deze geen steun zouden bieden. Een BH zonder beugel kan wel degelijk steun bieden. Belangrijk hierbij is dat de cup uit meerdere delen is opgebouwd. Wanneer de cup uit meerdere delen bestaat, zal deze steviger zijn. Er zit dan namelijk minder rek in de stof. Wel zorgt een BH zonder beugel voor een ander decolleté dan een BH met beugel. De borsten worden namelijk minder of niet gesepareerd, wat als gevolg heeft dat de borsten dichter bij elkaar liggen. Ook een BH zonder beugel komt voor in veel verschillende modellen. De meest bekende BH zonder beugel is de bralette. De bralette is vaak wel geschikt voor kleinere cupmaten. Heb jij cupmaat D of groter? Dan raden wij je aan voor een ander modelletje te kiezen.

Wel of geen beugel

Maar welke BH is nou geschikt voor jou? Dat hangt ervan af wat jouw wensen zijn. De een vindt een BH met beugel fijner doordat de borsten worden gelift en gesepareerd. De BH zonder beugel is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort. Let er wel goed op dat de BH perfect past, anders biedt de BH niet de optimale steun die geboden zou kunnen worden. 

De stevigheid van jouw borst heeft ook invloed op welke BH het meest geschikt is. Heb jij zelf een stevige borst, dan vindt je een BH zonder beugel wellicht wel fijn. Heb je zelf erg slappe borsten, dan kan de stevigheid en lift die een beugel biedt fijner zijn. Wij raden je aan de verschillende BH’s eens op je gemak te passen, dan kom je er vaak al snel achter waar jouw voorkeur ligt!

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Waarom je absoluut een stockverkoop moet bezoeken

Fashionista’s weten al langer dat het een pak geld kost om een garderobe up...

Waar let je op bij het kopen van de...

Ben jij ook altijd al gek geweest van sieraden? Sommige hebben iets met oorbellen,...

Schoenen van Van Keeken Bodegraven

Als je op zoek bent naar kwalitatieve schoenen die zeer comfortabel zitten dan kun...

Mode voor mannen – herenkleding trends

De ondergeschikte mode voor mannen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. "Man...

Een nieuwe look voor 2021

Het wordt weer een hete zomer dit jaar, iedereen mag eindelijk weer de hort...

Dit draag jij deze zomer naar je werk!

De dagen worden weer langer, het zonnetje gaat meer schijnen, en het is tijd...

Populaire categorieën