Lingerie, de basis van elke outfit!

Lingerie, de basis van elke outfit! Ondanks dat je lingerie vaak niet ziet is het zeker niet minder belangrijk. Mooie lingerie kan jou namelijk net die confident boost geven die je nodig hebt, want zeg nu zelf: wat is er mooier dan een vrouw die barst van het zelfvertrouwen? Wij geloven dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zóveel verschillende soorten BH’s. Om je een handje te helpen hebben we in samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode de verschillen van een BH met beugel en een BH zonder beugel voor je opgeschreven. Enjoy!

De Beugel BH

Een Beugel BH biedt extra ondersteuning en comfort voor de borsten. De beugel BH zorgt ervoor dat de borsten gelift en mooi gevormd worden. Bovendien zorgt de beugel voor een separatie van de borsten. De beugel BH is verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Zo bevat een Push-up BH vrijwel altijd een beugel om het gewenste effect te bereiken. Een Beugel BH is zowel voorgevormd als niet voorgevormd verkrijgbaar. 

De BH zonder beugel

Het grootste misverstand dat er bestand over BH’s zonder beugels is dat deze geen steun zouden bieden. Een BH zonder beugel kan wel degelijk steun bieden. Belangrijk hierbij is dat de cup uit meerdere delen is opgebouwd. Wanneer de cup uit meerdere delen bestaat, zal deze steviger zijn. Er zit dan namelijk minder rek in de stof. Wel zorgt een BH zonder beugel voor een ander decolleté dan een BH met beugel. De borsten worden namelijk minder of niet gesepareerd, wat als gevolg heeft dat de borsten dichter bij elkaar liggen. Ook een BH zonder beugel komt voor in veel verschillende modellen. De meest bekende BH zonder beugel is de bralette. De bralette is vaak wel geschikt voor kleinere cupmaten. Heb jij cupmaat D of groter? Dan raden wij je aan voor een ander modelletje te kiezen.

Wel of geen beugel

Maar welke BH is nou geschikt voor jou? Dat hangt ervan af wat jouw wensen zijn. De een vindt een BH met beugel fijner doordat de borsten worden gelift en gesepareerd. De BH zonder beugel is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer comfort. Let er wel goed op dat de BH perfect past, anders biedt de BH niet de optimale steun die geboden zou kunnen worden. 

De stevigheid van jouw borst heeft ook invloed op welke BH het meest geschikt is. Heb jij zelf een stevige borst, dan vindt je een BH zonder beugel wellicht wel fijn. Heb je zelf erg slappe borsten, dan kan de stevigheid en lift die een beugel biedt fijner zijn. Wij raden je aan de verschillende BH’s eens op je gemak te passen, dan kom je er vaak al snel achter waar jouw voorkeur ligt!

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

De kracht van online winkelen: Een gids voor modebewuste...

In een wereld waar gemak en toegankelijkheid steeds belangrijker worden, heeft online winkelen een...

Trendy Babykleding: Korte Leggings, Gucci Sokjes en Voetloze Leggings!

Als je op zoek bent naar de leukste en meest modieuze babykleding, dan ben...

Welke activiteiten vanuit kinderen ervaren worden als de leukste...

Ontdek de leukste activiteiten voor kinderen in Hoogeveen! Hoogeveen heeft een breed aanbod aan...

Kunnen ouders ook iets leuks vinden om te doen...

Verblijf je als ouder in de buurt van Gouda? Dan is er genoeg te...

Leuke dingen doen leidschendam

De leuke dingen die je kunt doen in Leidschendam zijn eindeloos. Of je nu...

Waarom zou een familie kiezen voor bepaalde soorten activiteiten...

Valkenburg is een prachtige stad in het zuiden van Nederland. Het is de perfecte...

Populaire categorieën