Een stijlvolle werkoutfit samenstellen doe je zo

Eerlijk is eerlijk, werkkleding is nooit de leukste kleding om aan te doen. Het is vaak redelijk saai en je draagt regelmatig hetzelfde. Dit is heel jammer, want je wordt ook erg beperkt in het laten zien van je persoonlijke stijl. Toch zijn er een aantal manieren waarop je toch je persoonlijkheid kan laten doorschemeren in een werkoutfit, maar er tegelijkertijd ook stijlvol uit te zien. In deze blog lees je hoe.

Mooie schoenen

Vroeger onderschatte ik vaak hoe vaak er naar je schoenen wordt gekeken. Dit was tot ik een keer nieuwe schoenen voor kerst had gekregen. Meteen de eerste dag dat ik deze droeg, kreeg ik tientallen complimentjes. Het valt dus zeker wel op wat voor schoenen je onder je outfit draagt. Dit kun je in je voordeel gebruiken. Er zijn eindeloos veel soorten schoenen met allerlei modellen, kleuren en printjes. Ga dus op zoek naar een paar schoenen dat goed bij jouw persoonlijkheid past. Ben jij bijvoorbeeld altijd heel vrolijk en extrovert? Zoek dan naar een schoen met een leuk kleurtje of een unieke print. Wordt jij vaak gezien als een “classy” en stijlvol persoon? Kies dan bijvoorbeeld voor zwarte hakken of lakleren loafers. Zoals je al hoort, de keuze is reuze! En dit geeft je enorm veel vrijheid om een beetje persoonlijkheid toe te voegen aan je saaie kantooroutfit.

Kleurrijke accenten

Naast schoenen zijn er nog een aantal kleine dingetjes die je wat leuker kunt maken in je outfit. Vind je het te gewaagd om rode schoenen onder je pak te dragen? Dan zijn er gelukkig ook gematigde manieren om je outfit een beetje op te leuken. Bij mannen kun je bijvoorbeeld denken aan het veranderen van de stropdas. Net als met schoenen zijn er eindeloos veel soorten stropdassen. Kies dus een leuk kleurtje of ga voor een stropdas met een mooi patroontje in de stof. Hiermee onderscheid je je van de rest zonder al te veel op te vallen. Andere dingen waar je aan kunt denken zijn manchetknopen, horloges of zelfs sokken. Vrouwen kunnen uiteraard hun outfit wat opleuken door sieraden en andere accessoires toe te voegen. Draag bijvoorbeeld een paar mooie statement oorbellen en steek je haar op. Dit valt gelijk op, maar is wel nog stijlvol genoeg voor op de werkvloer. Of kies voor een mooie en opvallende handtas die bij jou past. Al met al, ga er dus een keertje op uit naar de winkels om leuke en unieke accessoires uit te zoeken voor bij jouw werkoutfit

Volgend artikelEen man met stijl

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Waarom je absoluut een stockverkoop moet bezoeken

Fashionista’s weten al langer dat het een pak geld kost om een garderobe up...

Waar let je op bij het kopen van de...

Ben jij ook altijd al gek geweest van sieraden? Sommige hebben iets met oorbellen,...

Schoenen van Van Keeken Bodegraven

Als je op zoek bent naar kwalitatieve schoenen die zeer comfortabel zitten dan kun...

Mode voor mannen – herenkleding trends

De ondergeschikte mode voor mannen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. "Man...

Een nieuwe look voor 2021

Het wordt weer een hete zomer dit jaar, iedereen mag eindelijk weer de hort...

Dit draag jij deze zomer naar je werk!

De dagen worden weer langer, het zonnetje gaat meer schijnen, en het is tijd...

Populaire categorieën