Een nieuwe look voor 2021

Het wordt weer een hete zomer dit jaar, iedereen mag eindelijk weer de hort op zonder zorgen. Samen zwemmen in de grachten en languit in je heren boxershorts liggen drogen in de zon. Voor zo'n zomer heb je leuke boxershorts nodig. Wist je al dat je tegenwoordig boxershorts kan bestellen die van bamboe zijn gemaakt? Tegenwoordig maakt men bij Bamboo Basics namelijk een textiel van bamboe dat zo zacht is als kasjmier. Bamboe is trouwens ook hartstikke duurzaam. Je kan gemakkelijk hun bamboe onderbroeken online bestellen. Dan moet je natuurlijk eerst kiezen of je liever gaat voor boxershorts met korte pijp of een lange pijp. Duik met ons mee in de wereld van bamboe boxershort en ontdek de ideale onderbroek voor jou. Dan heb jij met de volgende hittegolf de hipste boxershort van al je vrienden.

Rico en Liam

De heren boxershorts van Bamboo Basics komen in twee vormen. De boxershorts met korte pijp staan bekend als Liam. Zo'n model heet ook wel een trunk. De Rico boxershorts hebben een iets langere pijp. De boxershorts met korte pijp zijn populair, maar het is slim om ook de andere soorten uit te proberen. Zorg dat je boxers goed zitten, want wanneer je tijdens de hittegolf in je boxer rondloopt wil je natuurlijk geen inkijk van achteren. Onderbroekenlol is het beste als het niet om je eigen onderbroek gaat. Daarom kan je beter kiezen voor deze hippe boxershorts van hoge kwaliteit. Maar wat maakt een bamboe boxer nou zo'n goeie optie?

Beter dan Kasjmier

Kasjmier staat bekend als een van de beste materialen voor comfortabel ondergoed. Bamboe boxershorts zijn echter net zo zacht als kasjmier en veel betaalbaarder. Deze onderbroeken zijn kwalitatief de nieuwe absolute topper, maar kunnen veel goedkoper en milieuvriendelijker worden geproduceerd. Wees er vroeg bij en zorg dat je de eerste bent van jouw vriendengroep die rondloopt in een boxer gesponnen van bamboe. Het droogt trouwens ook veel sneller dan kasjmier. Jouw boxershorts kunnen op de heetste dagen zonder problemen gebruikt worden als zwembroek. Even opdrogen en je kan zo weer je kleren aan doen en op de fiets stappen. Als je een beetje verlegen bent kan je het beste kiezen voor boxershorts met lange pijpen.

Neem een kleurtje krijg een kleurtje

De hete zomer van 2021 is hét moment om lekker bruin te worden. Je gaat dus een hoop tijd relaxen op het strand in jouw mooie bamboe heren boxershort. Om zo veel mogelijk zon te vangen is het beter om boxershorts met korte pijp aan te doen als je naar het strand gaat. Maar wil je urenlang in een onderbroek met een saaie kleur op het strand liggen? Natuurlijk niet! Ga daarom voor een okergele of een knalrode onderbroek. Dan maak je de blitz op het strand. Je kan een mooie bruine onderbroek bestellen en verkondigen dat je pas het strand verlaat als je hele huid ook zo bruin is. Kies een kleur die je aanspreekt en draag je onderbroek met trots.

De beste combinaties

Een bamboe onderbroek staat leuk met natuurlijke materialen zoals hennep of wol. Maar het kan ook anders. Een Bamboo Basics onderbroek werkt ook als je een dagje casual doet en zelfs als je volledig in pak gekleed bent. Een echte bamboe onderbroek kan je combineren met iedere look.

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Wat is een traplift?

Kun je niet meer zelfstandig de trap op? Dan kan een traplift kan de...

Zo kies je de leukste kleding voor je winkel...

Het uitbaten van een winkel of webshop wordt vaak onderschat. Klanten zien wel wat...

Kosten van een maatpak

Wanneer je op zoek gaat naar een maatpak is al snel de vraag welke...

Wat is de juiste zonnebril voor mij?

Een zonnebril kopen lijkt heel gemakkelijk, maar er zijn toch een aantal dingen waar...

Een leuk cadeau voor een kind

Een rugzak voor een kind is altijd een leuk cadeautje om te geven. Een...

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen...

Heeft jouw winterjas de afgelopen winter niet overleefd? Wacht dan vooral niet te lang...

Populaire categorieën