Dit draag jij deze zomer naar je werk!

De dagen worden weer langer, het zonnetje gaat meer schijnen, en het is tijd voor de zomer. Maar om goed voorbereid te zijn op de zomer is het verstandig om de juiste kleren te kopen. Want zeg nou zelf: niks is zo vervelend als je niet weet wat je naar werk moet dragen. Er zijn verschillende mooie kledingstukken die je daarbij kunnen helpen, denk aan: travelstof jumpsuit, travelstof jurk rood, blouses en tops. In dit artikel worden tips gegeven om netjes, maar ook zomers naar je werk te gaan.

Jumpsuits

Een jumpsuit is perfect kledingstuk om in de zomer naar je werk te dragen. Het is makkelijk om aan te trekken en je hoeft niet veel na te denken over je outfit. Combineer het met leuke accessoires en klaar ben je. Jumpsuits zitten heerlijk en er zijn veel verschillende jumpsuits te vinden. Er zijn hele vrolijke jumpsuits met bloemen, maar ook weer hele classy nette jumpsuits. Classy jumpsuits zijn natuurlijk geschikter om naar je werk te dragen. Jumpsuits staan over het algemeen erg mooi en je lijkt er dunner in omdat een jumpsuit in één stuk doorloopt. Je hebt veel verschillende soorten modellen jumpsuits, dus voor elk figuur is er wel een geschikte jumpsuit te vinden. Jumpsuits zijn ook in verschillende prijzen te vinden. 

Jurkjes

Jurkjes zijn ook leuk om naar werk te dragen. Alleen waar je wel op moet letten bij jurkjes is dat de jurk wel professionaliteit uitstraalt. Dus je jurk moet niet te kort zijn. De jurk moet niet provocerend zijn en ook geen rare printjes hebben. Ook de schoenen die je onder je jurk draagt zijn erg belangrijk. Maar wat is nou precies kort? en wat kan wel? Kies voor een jurkje dat net boven of onder je knie valt. Als je werk wat informeler is kan je ook leuke kleuren naar je werk dragen. Als je in een formeel bedrijf werkt blijft het verstandig om gewoon voor het standaard chique zwart te gaan. Wat je absoluut niet moet hebben is een jurkje met een vage tekst erop. Ook moet je jurkje er zeker niet te sexy uitzien. Het blijft natuurlijk je werk en je gaat tenslotte niet op een date! 

Schoenen

Wat ook erg belangrijk is om te kiezen voor de juiste schoenen die je gaat dragen naar je werk. In de zomer ga je natuurlijk niet op warme schoenen naar je werk. Maar je moet er natuurlijk wel professioneel blijven uitzien. Dus op flipflops naar je werk gaan, is geen verstandig idee. Je kan kiezen voor open schoenen. Denk aan pumps of sandal heels. 

Wat draag jij graag in de zomer naar je werk?

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Waarom je absoluut een stockverkoop moet bezoeken

Fashionista’s weten al langer dat het een pak geld kost om een garderobe up...

Waar let je op bij het kopen van de...

Ben jij ook altijd al gek geweest van sieraden? Sommige hebben iets met oorbellen,...

Schoenen van Van Keeken Bodegraven

Als je op zoek bent naar kwalitatieve schoenen die zeer comfortabel zitten dan kun...

Mode voor mannen – herenkleding trends

De ondergeschikte mode voor mannen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. "Man...

Een nieuwe look voor 2021

Het wordt weer een hete zomer dit jaar, iedereen mag eindelijk weer de hort...

Dit draag jij deze zomer naar je werk!

De dagen worden weer langer, het zonnetje gaat meer schijnen, en het is tijd...

Populaire categorieën