Deze haar- en huidverzorging kende je misschien nog niet

Het is belangrijk dat we dagelijks onze haren en huid goed verzorgen. Nu zal je denken, alleen vrouwen doen dat. False! Het is ook belangrijk dat mannen hun huid en haren goed blijven verzorgen. Het is natuurlijk niet goed voor je haar om dit dagelijks te wassen, maar goede verzorging kan een hoop voorkomen! Het is wel belangrijk dat je 's morgens en 's avonds een vaste routine aanhoudt voor het verzorgen van je huid. Zo krijg je het optimale resultaat. Maar haar- en huidverzorging is zoveel meer dan alleen shampoo gebruiken of een crème opsmeren. Wat dit precies inhoudt? Je zult hier meer over lezen in deze blog.

De producten van Olaplex

Misschien ken je het merk olaplex wel, of lees je het bestaan van dit merk nu voor het eerst. Olaplex is een bekend merk die veelal wordt gebruikt bij kappers. Het merk Olaplex heeft namelijk producten die uit meerdere stappen bestaan en die je na elkaar moet gebruiken. Je kunt deze producten gebruiken om beschadigd haar te herstellen. Beschadigt haar komt voor na het stylen, verven en föhnen, dan wordt het namelijk droog. Ook als je blond haar hebt of hebt geverfd, dan zijn de producten van Olaplex ideaal om te gebruiken. Hier hebben zij namelijk aparte producten voor. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen sulfaten, siliconen, ftalaten, DEA, gluten en aldehyden. Het merk is ook nog eens 100% vegan en dierproefvrij. Super fijn!

De juiste huidverzorgingsproducten gebruiken

Het gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten is belangrijk. Mocht je last hebben van huidproblemen is het merk van La Roche Posay een lijn die we je kunnen aanraden. Dit merk is dermatologisch getest door dermatologen. Het merk is toegewijd om verzorgende producten aan te bieden die ook voor mensen met een gevoelige huid te verdragen zijn. Of je nu kampt met acne of huidveroudering, dit kun je verbeteren met deze producten van La Roche Posay. Het merk wil bewustmaking rond huidkanker en kwalitatieve, doeltreffende zonnebescherming aanbieden door middel van een boodschap te verspreiden rond het belang van je goed te beschermen tegen de zon.

Voeg jij deze merken toe aan jouw dagelijkse routine?

Dat het blijven verzorgen van je huid en haar belangrijk is, dat is wel duidelijk. Hiervoor moet je de juiste producten gebruiken die passen bij jouw haar- en huidtype. De producten van Olaplex en La Roche Posay kunnen misschien een goede oplossing voor je zijn. Bekijk ze eens op de website, wie weet voeg je een van de producten toe aan jouw routine!

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Waarom je absoluut een stockverkoop moet bezoeken

Fashionista’s weten al langer dat het een pak geld kost om een garderobe up...

Waar let je op bij het kopen van de...

Ben jij ook altijd al gek geweest van sieraden? Sommige hebben iets met oorbellen,...

Schoenen van Van Keeken Bodegraven

Als je op zoek bent naar kwalitatieve schoenen die zeer comfortabel zitten dan kun...

Mode voor mannen – herenkleding trends

De ondergeschikte mode voor mannen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. "Man...

Een nieuwe look voor 2021

Het wordt weer een hete zomer dit jaar, iedereen mag eindelijk weer de hort...

Dit draag jij deze zomer naar je werk!

De dagen worden weer langer, het zonnetje gaat meer schijnen, en het is tijd...

Populaire categorieën