Schoenen van Van Keeken Bodegraven

Als je op zoek bent naar kwalitatieve schoenen die zeer comfortabel zitten dan kun je zeker kijken bij de collectie van Van Keeken Bodegraven. Het is niet vanzelfsprekend dat een schoen comfortabel is voor iedereen. Iedereen heeft namelijk een andere vorm voet  en sommigen hebben wellicht voetklachten. Om ervoor te zorgen dat een schoen beter zit verkoopt Van Keeken Bodegraven schoenen die naast verschillende uitvoeringen en maten ook verschillende wijdte maten hebben. Hierdoor kun je bij een schoenenmerk die prettig zit kijken naar veel verschillende uitvoeringen en ook verschillende wijdtes. De schoenen van het merk Xsensible en het merk Durea staan hier bekend om en worden bij Van Keeken Bodegraven verkocht.

Xsensible schoenen

Xsensible schoenen zijn zeer gedetailleerd ontworpen. De sportieve en moderne schoen heeft aan veel gedacht. In de gehele schoen en zool is nagedacht over de perfecte pasvorm die het meest comfort en stabiliteit geeft. Zeker bij gevoelige voeten en voetklachten is dit van belang. De schoen uit de lijn van Xsensible, de Xsensible stretchwalker is een van die schoenen waarbij het ontwerp zorgt voor een uitzonderlijke hoge mate van comfort. De vorm van de schoen aan de binnenkant is aangepast om de voet prettig te omsluiten. Met de twee verschillende wijdtematen kan de binnenkant goed omsluiten of juist extra ruimte geven aan het voetbed. 

De voordelen van het merk Xsensible

In de zool en hak zit een speciale vorm waardoor je makkelijker je voet afwikkelt. Bij staan en veel lopen is dit ontzettend fijn. Het voetbed zorgt voor een natuurlijke houding waardoor je houding verbeterd wordt tijdens het lopen. Daarnaast geeft het voetbed meer balans wat de houding tijdens het staan verbeterd. Dit zorgt er dan ook voor dat de schoen niet alleen goed is voor je voeten maar ook je gehele houding. Bij rugklachten en andere klachten kan dit ontzettend fijn zijn. De vorm van de schoen is daarnaast dus in twee breedtes verkrijgbaar. Als je brede of gevoelige voeten hebt dan biedt een bredere schoen echt een uitkomt. Voor klachten zoals artrose, hallux valgus, diabetes of reuma is de schoen ook zeer geschikt. 

Schoenen van het merk Durea. 

Durea schoenen zijn ontworpen om goed op te kunnen staan en lopen. Voor iedereen zit binnen hun collectie wel een goede schoen. Dit komt doordat de schoen niet alleen in de lengtematen verschillend maar ook in verschillende breedtes verkrijgbaar is. De verschillende wijdtematen beginnen wij maat E en lopen op naar G, H en dan K. Het merk is dan ook zeer comfortabel voor smalle voeten, hele brede voeten en alles wat daar tussenin zit. Dit merk biedt dan ook een uitkomst voor wanneer reguliere schoen te groot zitten of veel te strak. De hele schoen is aangepast naar de verschillende wijdte maten waardoor de schoen heel comfortabel is.

De verschillende wijdte maten

De schoenen van Durea hebben dus verschillende wijdte maten om ervoor te zorgen dat de voet ontspannen in de schoen kan zitten. Maat E is een perfecte wijdte wanneer je zeer smalle voeten hebt. Als je merkt dat schoenen normaliter ruim zitten en je tijdens het lopen uit de schoen glipt, dan is maat E goede maat. De maat G valt normaal tot ietsjes smaller. Wanneer gewone schoenen net niet goed genoeg zitten en je net een beetje smaller nodig hebt, dan is G geschikt. Als je merkt dat reguliere schoenen wat knellen dan kun je naar maat H kijken. Bij platvoeten of voetklachten is dit fijn. Als je nog meer ruimte nodig hebt dan kun je na maat H, ook kijken naar maat K. Deze schoen is extra breed en geeft dus nog meer ruimte aan je voet. Wat ook de vorm van je voet is, of de klachten die je ervaart, het merk Durea heeft altijd een geschikte schoen.

Gerelateerde artikelen

Meer mode inspiratie

Wat is een traplift?

Kun je niet meer zelfstandig de trap op? Dan kan een traplift kan de...

Zo kies je de leukste kleding voor je winkel...

Het uitbaten van een winkel of webshop wordt vaak onderschat. Klanten zien wel wat...

Kosten van een maatpak

Wanneer je op zoek gaat naar een maatpak is al snel de vraag welke...

Wat is de juiste zonnebril voor mij?

Een zonnebril kopen lijkt heel gemakkelijk, maar er zijn toch een aantal dingen waar...

Een leuk cadeau voor een kind

Een rugzak voor een kind is altijd een leuk cadeautje om te geven. Een...

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen...

Heeft jouw winterjas de afgelopen winter niet overleefd? Wacht dan vooral niet te lang...

Populaire categorieën